Sothys, huidverzorging voor mannen en vrouwen

Sothys, huidverzorging voor mannen en vrouwen

Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging voor zowel voor de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.

 

Bij de instituutbehandelingen van Sothys werken wij met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor het thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen.

 

Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

 

Maar om nog verder te gaan: voor iedereen die thuis alle ongelooflijke weldaad van de natuur wil voelen en ervaren, is er een nieuw assortiment van volledig op de natuur geïnspireerde cosmetica ontwikkeld: Beauty Garden by Sothys. Dit is een geheel Biologische lijn met producten en behandelingen.

• Sothys, een merk dat staat voor hoogstaande professionele knowhow dat zich uitsluitend richt op schoonheidsinstituten en wellnesscentra.

• Geïntegreerde schoonheidsprogramma’s, inclusief geavanceerde Instituutbehandelingen en hightech thuisverzorging.

• Een compleet aanbod verzorgingsproducten: gezicht, lichaam, zonneproducten, make-up, huidverzorging voor mannen.

• Formules die welzijn en technologie combineren voor een tweevoudig effect op lichaam en geest.

• Een exclusieve methode: Digi-Esthétique®, afgeleid van de beste westerse en oosterse massagetechnieken.